Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla framtidens produkter och maskiner. Hos oss är det korta beslutsvägar och många spännande projekt. På SVEKON får du vara med där det händer, från ett behov till en färdig lösning.

Jag som rekryterar till den här tjänsten är Martin Frisk. Jag tror på det coachande ledarskapet där individen får utrymme att växa och utvecklas. För mig är det viktigt att SVEKON är ett företag som präglas av omtanke och gemenskap men även av stort engagemang och kundfokus. Tillsammans bidrar vi till att utveckla SVEKON och våra kunder.

Som anställd på SVEKON kommer du i huvudsak att verka i vår nya lokal i Frösunda (inflytt oktober 2019). Din uppgift är att ta dig an våra uppdragsgivares spännande uppdrag, vilket är allt ifrån att ta fram en enskild lösning, till att ta fram och leverera hela den färdiga produkten. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt. Du kan då själv ta fram en mock-up eller prototyp på ditt koncept, samt prova den i våra egna lokaler. Arbetet sker både självständigt och i team beroende på projektens storlek.

Vi erbjuder

Vi erbjuder det bästa av två världar. Omväxlingen och kompetensutvecklingen i konsultrollen med arbete med många olika typer av produkter och branscher. Gemenskapen och kunskapsutbytet tillsammans med dina kollegor i ingenjörsbyrån.
Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö ofta med flera parallella uppdrag. Vi bedriver oftast våra uppdrag i team, där vi tillsammans bidrar till att komma framåt i projekten. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, dina framtidsmöjligheter och din kompetensutveckling. Din kreativitet kommer att tas till vara hos oss. Vi vill att vår personal ska trivas och genomför därför många personalaktiviteter och erbjuder bra villkor och förmåner.

Tjänsten

I rollen som konstruktör och produktutvecklare kommer du att arbeta med mekanisk konstruktion och produktutveckling, antingen som konstruktionsledare eller som delansvarig konstruktör i både små som stora projekt. Många projekt består av tvärfunktionella team med t.ex. Industridesign, Mekanikkonstruktion, Elektronikkonstruktion, Programmering, Supply chain och Regulatory. I vissa lite större projekt ansvarar du även för delprojektledning.

Kvalifikationer

Som person ska du vilja ta ansvar, du är resultatorienterad, självgående, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten innebär att du behöver vara en social och utåtriktad person som sätter kunden i fokus. Vi arbetar i huvudsak på Svenska men även Engelska förekommer i våra projekt.

Vi ser gärna att Du är högskole- eller civilingenjör med minst 3 års arbetslivserfarenhet. Vi välkomnar också kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet.

Du har god kompetens inom produktutveckling och goda kunskaper inom maskinkonstruktion.

Som konstruktör hos oss behöver du kunna hantera 3D-CAD-system som t.ex. SolidWorks, Inventor mfl. Du har även god datorvana och arbetar dagligen med vanliga stödsystem som MS Office (Word, Excel etc.)

Din ansökan

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev till jobb@svekon.se. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Martin Frisk, 08-120 88 613

Om företaget

SVEKON är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten, som grundades 1971, är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med personligt engagemang. Vår kundkrets finns inom medelstora och stora företag samt statliga myndigheter. Uppdragen sträcker sig från konsumentprodukter till tunga konstruktioner. Idag sitter merparten av våra ingenjörer i våra egna lokaler i Täby och ett fåtal sitter på uppdrag ute hos kund. Från oktober 2019 kommer vi att sitta i helt nya lokaler, i Frösunda, Solna. Den nya lokalen är skräddarsydd för Sveriges bästa ingenjörsbyrå.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search